Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Anna Burch – “Not So Bad”

Anna Burch is al een tijdje op onze radar en des te blijer zijn we dan als we horen dat er een tweede album onderweg is. If You’re Dreaming werd opgenomen in de home studio van Sam Evian in de Catskills Mountains in de buurt van New York. De lat voor de nieuwe langspeler ligt hoog, want debuutalbum Quit The Curse deed het ontzettend goed.

Samen met de aankondiging van het nieuwe album dat op 3 april verschijnt, krijgen we een eerste single. “Not So Bad” is inderdaad zo slecht nog niet en schittert door een melancholische sound die gekenmerkt wordt door indie en americana invloeden. De verwachtingen worden zo helemaal ingelost en laten nu al vermoeden dat ons een sfeervol album te wachten staat.

Op 18 mei komt Anna Burch haar nieuwe album voorstellen in De Zwerver te Leffinge.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief