Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs – “Reducer”

Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs hebben wellicht een van de absurdste bandnamen die er momenteel in Groot-Brittanië circuleert. Niet alleen met hun lange naam weten ze op te vallen, gelukkig is de muziek ook van degelijke makelij. De vijf heren uit Newcastle hebben dit jaar alvast wilde plannen. Hun nieuwe plaat Viscerals brengen ze immers op 3 april uit en dat gaat natuurlijk gepaard met een uitgebreide tour. Als smaakmaker loste de band nu al het nummer “Reducer”.

“Reducer” is het eerste nieuwe nummer van Pigs (x7) in bijna twee jaar tijd, maar gelukkig klinken ze nog even explosief als weleer. Na wat stevig gedrum, voegen zich al gauw gierende gitaren bij bij het geheel. Matt Baty schreeuwt de longen uit zijn lijf en dat werkt heel intrigerend op ons als luisteraar. De puurheid en de ruwheid die in de opname van “Reducer” zitten, geven het nummer heel veel authenticiteit. De breakdown op het einde klinkt lekker smerig en laat “Reducer” op een fijne manier ten einde lopen. Het nieuwe nummer van Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs vinden we dan ook goed goed goed goed goed goed goed!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief