Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boniface – “Oh My God”

© CPU – Maxim Meyer-Horn

We maakten voor het eerst kennis met Boniface toen hij als voorprogramma van Circa Waves de Botanique inpakte. Een paar weken later mocht de jongeman hetzelfde doen voor een volgepakte Cirque Royal, als voorprogramma van White Lies. De muziek die de jonge Canadees maakt, zou misschien het best omschreven kunnen worden als een combinatie van de twee eerdergenoemde bands. Vrolijke gitaren, catchy melodieën en een energieke frontman; dat is waar Boniface voor staat. Er zit nog heel wat groeipotentieel in de band, maar met zijn nieuwe single “Oh My God” klimt de jongeman toch weer een trapje hoger. We zijn alvast benieuwd naar zijn debuutplaat volgende maand.

“Oh My God” begint nog wat braafjes met wat synths, maar bij het eerste refrein schiet het nummer uit haar startblokken. De single klinkt vrolijk en de refreinen nestelen zich bijna instant in je hoofd, dankzij de makkelijke lyrics. Het nummer zit vol metaforen, wat het ook tekstueel leuk maakt om naar te luisteren. Tegen het einde van het nummer krijgen we nog een poppy opbouw en een drop, waarna we alles wat Boniface te bieden heeft, nog eens over ons heen gegoten krijgen. “Oh My God” werd in elk geval een leuk nummer, waarop het moeilijk is om stil te blijven zitten.

De selftitled debuutplaat Boniface verschijnt op 14 februari.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

https://open.spotify.com/track/7yFaOKB2tVF5zIloAwIXrF?si=QJknOIhtRD-Fl_kRGXwf8w

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 januari 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief