Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alec Benjamin – “Oh My God”

© CPU – Fleur De Backer

De Amerikaanse singer-songwriter Alec Benjamin heeft al een grote hit op zijn naam staan, want “Let Me Down Slowly” behaalde platinum in ons land. Ook in de rest van de wereld is de 25-jarige shooting star geliefder dan ooit te voren en zo is Benjamin weldra aan zijn proefstuk toe. Over anderhalve maand brengt hij zijn tien nummers tellende debuut-LP These Two Windows uit, waarmee hij na een uitverkochte La Madeleine afgelopen herfst, komende zomer in de KluB C van Rock Werchter zal staan.

Alec Benjamin heeft de afgelopen maanden al laten zien dat hij zijn muzikale stijl helemaal gevonden heeft en zo is “Oh My God” wederom een sfeervolle poptrack, die zowat als de moderne versie van ‘Knuffelrock’ genoemd kan worden. Op een dag zoals Valentijn komt zo’n romantische sound nog beter binnen dankzij de ietwat harder gestimuleerde hormonen. “Oh My God” sluit nauw aan bij hetgeen we al van Benjamin te horen kregen en ondanks dat hij niet meteen op zoek gaat naar een vernieuwende sound, is dit een zeer charmante release.

Alec Benjamins debuutalbum These Two Windows komt uit op 3 april 2020. Op zaterdag 4 april staat hij op Rock Werchter.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief