Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Belmont – “Stay Up”


De vijfkoppige poppunkband uit Chicago, genaamd Belmont, heeft er al een behoorlijk woelig verleden opzitten. Ze zijn al sinds 2014 actief, maar hebben nog niet al te veel materiaal uitgebracht en ze tellen evenveel ex-leden als huidige leden. Toen in 2019 bekend raakte dat ze een contract tekenden bij Pure Noise Records, kwam er met “By My Side” nieuw materiaal uit. Deze heeft met “Stay Up” eindelijk een vervolg gekregen. Belmont is back in business.

“Stay Up” begint nog alsof The Backstreet Boys een nieuw popnummer hebben uitgebracht, maar al gauw komt de goeie ouwe Belmont boven. Ze klinken misschien niet als de meest verfijnde poppunkgroep, maar de energie druipt wel van het nummer af. De kenners van het genre zullen invloeden van Abandoned By Bears en Four Year Strong herkennen. Dat bedoelen we uiteraard in de positieve zin. Belmont lijkt zichzelf te hebben teruggevonden. Een nieuw album is voorlopig nog niet aangekondigd, maar hopelijk laat dat niet te lang op zich wachten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 januari 2020

About Author

Joren Cloet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief