Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single EDEN – “isohel”

De hemel op aarde: het zou een goede beschrijving zijn voor de muziek van de Britse multi-instrumentalist en zanger EDEN, die in 2016 zijn grote doorbraak kende. Met meer dan een miljard streams heeft de 23-jarige artiest al heel wat fans voor zich kunnen winnen en wordt hij vaak beschreven als een jonge versie van James Blake of Bon Iver. Op 14 februari komt No Future, de opvolger van zijn alom geprezen debuutalbum Vertigo, uit.

“isohel” is de vierde track die we van het negentien nummers tellende album krijgen en sluit nauw aan bij wat we al te horen kregen. Analoge en digitale instrumenten worden door elkaar gebruikt en weten elkaar weer perfect te versterken. EDEN’s stem en productiecapaciteiten maken van “isohel” de vierde straffe voorsmaak die we van No Future krijgen. Een zeer sterke voorstelling van een nog steeds jong talent.

Op zondag 22 maart zakt EDEN af naar La Madeleine in Brussel. Tickets zijn al in verkoop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

12 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief