Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Royal & The Serpent – “MMXX”

‘A gluten free vegan gemini maniac’ is het enige dat in Royal & The Serpents Spotify-biografie staat, dus veel kom je er niet te weten. De in Los Angeles wonende zangeres werkt in haar nieuwe thuis aan uitbundige popnummers, die een alternatief karakter hebben en het best te vergelijken zijn met Charli XCX of Uffie. Op podium laat ze telkens het beest in haar los, waardoor ze al vaak vergeleken werd met Kurt Cobain, die zich even hard inleefde in de nummers die hij bracht.

Op het eerste zicht lijkt de titel van haar nieuwe nummer moeilijk uit te spreken, maar door het refrein kom je al snel te weten dat “MMXX” staat voor ‘2020’. In de track laat ze op een zelfbewuste manier weten dat ze het dit jaar helemaal zal maken en heeft ze het over hoe moeilijk het soms is om door te breken, maar dat ze er nu dus helemaal klaar voor is. Het poppy nummer is catchy en blijft al snel hangen, waardoor haar boodschap goed overkomt. Zal Royal & The Serpent het in 2020 maken? Dat zullen we in de komende maanden ontdekken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Royal & The Serpent & GAYLE - "kinda smacks"

Soms is de vraag niet of er een samenwerking komt, maar eerder wanneer ze er komt. Bij Royal & The Serpent en…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Demi Lovato - HOLY FVCK (★★★½): Afrekening met het verleden

Vele artiesten komen en gaan, maar Demi Lovato is er toch wel eentje waar je altijd van blijft horen. Net zoals collega’s…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Royal & the Serpent - "PHUCKBOI REJECTS"

Het is sinds haar verhuis naar Los Angeles toen ze achttien was, dat Royal & the Serpent fervent aan haar muziekcarrière werkt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.