Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Pongo – “Canto”

We kennen haar stem allemaal en gaan er nog steeds graag op los, maar de naam Pongo doet bij velen nog steeds geen belletje rinkelen. De Portugese met Angolese roots is immers de stem van “Wegue Wegue”, de hit van Buraka Som Sistema. Nu, meer dan tien jaar na de hit, is Pongo eindelijk solo aan het doorstarten. Het afgelopen jaar bracht ze een van de vermakelijkste shows van het najaar op FiftyFifty Lab. Met haar eerste ep Baia kreeg ze ons helemaal mee aan het dansen en voelde je de vreugde en energie doorheen je bloedvaten kruipen. We verwachten dan ook grootse dingen van haar dit jaar, maar dan zal het wel wat beter moeten dan de single “Canto”.

Ook na enkele luisterbeurten krijgen we het van “Canto” noch warm noch koud. Het ontbreekt wat aan energie, dat ons bij haar andere nummers net zoveel vreugde bezorgde. “Canto” is iets te braafjes en te doorsnee om te blijven hangen. De reggaetonvibes hebben we ondertussen al zo vaak gehoord dat het nieuwe er wat van af is. Pongo kan veel beter en daarom hopen we ook binnenkort weer de energieke versie van de artieste te horen.

Op dinsdag 7 april zakt PONGO af naar de club van de Ancienne Belgique te Brussel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief