Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mac Miller – “Good News”

Nieuw muzikaal materiaal van een overleden artiest voelt altijd vreemd en tegelijk toch prettig aan. Ook de familie van Mac Miller probeert de herinnering aan de voormalige superster levendig te houden. Mede dankzij producer Jon Brion, die eveneens verantwoordelijk was voor de productie van het album Swimming, wordt een vervolg aan het palmares van de Amerikaanse rapper gebreid. Het tweetal werkte er samen aan vlak voor hij bezweek aan een overdosis drugs. Het eerste nummer dat op het gloednieuwe album Circles zal staan, is “Good News”.

De single is dromerig en rustig, maar dat is de gedachtenmolen van Mac Miller allerminst. We horen duidelijk dat hij het niet opperbest stelt en dat hij het beu is dat het leven een goed-nieuwsshow is. Zijn dood stelt alles in een ander daglicht en overschaduwt het geheel. Toch zijn we ook blij om Mac Millers stem nog eens te horen, nota bene dan nog op nieuwe muziek. We kunnen dus niet wachten tot volgende vrijdag wanneer we mogen proeven van Circles, dat de volgende tracklist bevat:  

01 Circles
02 Complicated
03 Blue World
04 Good News
05 I Can See
06 Everybody
07 Woods
08 Hand Me Downs
09 That’s on Me
10 Hands
11 Surf
12 Once a Day

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 januari 2020

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief