Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fortress – “Palm Trees”

Onlangs merkten we op dat Hanne Torfs een alsmaar prominentere rol begint te bekleden bij School Is Cool, maar dat betekent niet dat ze haar ander project, Fortress, stof laat vangen. Vandaag lost de duistere elektropopformatie namelijk al hun vierde single, “Palm Trees”.

Deze track verteert niet zo eenvoudig als bijvoorbeeld voorganger “Darkside”; we horen namelijk veel, heel veel ideeën door elkaar. Hierdoor is het soms wat zoeken naar een onderliggende logica. Zo horen we een hoop knisperende elektronische effecten, omhuld met veel synths en Hanne haar karaktervolle stem. Naar het einde toe krijgt de track zelfs een verhalende twist.

“Palm Trees” is een track die nog wat tijd zal nodig hebben om te wennen. We zijn benieuwd wat Fortress dit jaar nog meer in petto heeft.

Facebook / Instagram

10 januari 2020

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief