Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock – “CHINA DOLL”

In december bracht Havelock nog zijn eerste ep SCRAMBLED uit, maar nu een maand later, is hij er alweer met nieuwe muziek. De Brit woont nu al een tijdje in London en heeft er ondertussen ook zijn plaats gevonden in de plaatselijke scene. De afgelopen maanden heeft Havelock ook wat aan zijn liveshows kunnen werken, maar zijn focus bleef toch vooral op het maken van nieuwe muziek. Voor zijn nieuwste nummer “CHINA DOLL” kreeg hij de hulp van Oscar Scheller, die in het verleden ook al samenwerkte met Lily Allen en op de Main Stage van Pukkelpop stond.

Havelock heeft de afgelopen maanden zijn muzikale zelve gevonden en dat klinkt op “CHINA DOLL” behoorlijk sterk. De Brit beschikt over een zeer soulvolle stem en weet die op de catchy melodie optimaal te benutten. De gitaar klinkt lichtjes vals, maar net dat maakt “CHINA DOLL” net zo leuk om naar te luisteren. Het nummer is voor Havelock een manier om te tonen dat mensen die gepest worden er niet alleen voor staan en alleen om deze inhoud te bespreken, verdient de Brit nog wat meer aandacht. Het refrein is daarbij ook nog eens een enorme oorwurm dankzij zijn aanstekelijke hook en krijgt ons steeds opnieuw weer mee. De stijgende lijn kan Havelock alvast verder zetten met zijn eerste parel van het jaar.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief