Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock – “CHINA DOLL”

In december bracht Havelock nog zijn eerste ep SCRAMBLED uit, maar nu een maand later, is hij er alweer met nieuwe muziek. De Brit woont nu al een tijdje in London en heeft er ondertussen ook zijn plaats gevonden in de plaatselijke scene. De afgelopen maanden heeft Havelock ook wat aan zijn liveshows kunnen werken, maar zijn focus bleef toch vooral op het maken van nieuwe muziek. Voor zijn nieuwste nummer “CHINA DOLL” kreeg hij de hulp van Oscar Scheller, die in het verleden ook al samenwerkte met Lily Allen en op de Main Stage van Pukkelpop stond.

Havelock heeft de afgelopen maanden zijn muzikale zelve gevonden en dat klinkt op “CHINA DOLL” behoorlijk sterk. De Brit beschikt over een zeer soulvolle stem en weet die op de catchy melodie optimaal te benutten. De gitaar klinkt lichtjes vals, maar net dat maakt “CHINA DOLL” net zo leuk om naar te luisteren. Het nummer is voor Havelock een manier om te tonen dat mensen die gepest worden er niet alleen voor staan en alleen om deze inhoud te bespreken, verdient de Brit nog wat meer aandacht. Het refrein is daarbij ook nog eens een enorme oorwurm dankzij zijn aanstekelijke hook en krijgt ons steeds opnieuw weer mee. De stijgende lijn kan Havelock alvast verder zetten met zijn eerste parel van het jaar.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2030 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "Pheromones"

Havelock heeft nog niet zoveel releases op de teller staan, maar dat doet niets af aan het feit dat hij ons al…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "Real"

Jonge, beginnende muzikanten met ambitie en een DIY-werkwijze die nu al moeiteloos aanslaat, je zou ze allemaal in de gaten moeten houden….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "Vacancy"

Bij Dansende Beren hebben we een zwak voor jonge rock en indie acts, die vooral veel zelf doen tijdens het productieproces van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.