Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock – “Real”

Jonge, beginnende muzikanten met ambitie en een DIY-werkwijze die nu al moeiteloos aanslaat, je zou ze allemaal in de gaten moeten houden. Gelukkig zijn wij er om je in het gigantische artiestenbos te wijzen op de bijzonderste fenomenen die je kan bewonderen net voor hun groeispurt. Havelock is er zo eentje die de boswandeling stilzet, al was het voorlopig maar voor twee nummers lang. Meer had de jongeman namelijk nog niet gereleaset, maar met “Real” is er nu een derde, wederom aanstekelijke single.

Net als op zijn vorige single is de tekst op “Real” weer een staaltje oprechtheid en stelt Havelock onomwonden waar het op staat. Ondanks dat de jongeman droombeelden doorprikt, zal een luisterbeurt vooral met fonkelende oogjes doorgebracht worden. De instrumentals zitten dan ook zodanig goed dat het voelt alsof Havelock al een habitué is in het vak. Wel is “Real” zijn meest poppy en voorspelbare lied tot nu toe, maar omdat het eveneens het toonbeeld van catchyness is, kan werkelijk niemand daar wakker van liggen.

Naar eigen zeggen zitten er nog meer ‘koekjes in de oven’. Op dit moment is er geen houden aan onze eetlust, dus de inschrijflijst voor ons ‘start to run’ groepje volgt weldra.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief