Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock – “Pheromones”

Havelock heeft nog niet zoveel releases op de teller staan, maar dat doet niets af aan het feit dat hij ons al helemaal voor zich heeft gewonnen. De DIY-aanpak van deze jonge Engelsman resulteert in oprechte teksten die vaak roze bubbels doorprikken en begeleid worden door een groovy klank die zowel uit hiphop- als indievaatjes tapt. Na de singles “Pig Latin”, “Vacancy” en “Real” is het nu tijd voor “Pheromones”.

Havelocks nieuwe single is pedagogisch verantwoorde sexappeal, want naast een goeie sound bevat “Pheromones” ook nog eens een korte les biologie. Feromonen dienen om een boodschap over te brengen naar een organisme van dezelfde soort, zonder te spreken of gebaren te gebruiken. Waar verschillende diersoorten nog tamelijk gesofisticeerde voordelen halen uit het afscheiden van deze stoffen, komen feromonen bij mensen vooral naar de oppervlakte om intimiteit en verlangen exponentieel te verhogen. Dat horen we dan ook duidelijk op Havelock’s nieuwe single. Het is zwoelheid alom van begin tot eind en kan met gemak aanzetten tot wellustig gedans. Niet alleen muzikaal is het een schot in de roos; ook op vlak van invloed uitoefenen op het verdere verloop van je avond krijgt dit nummer onze zegen.

Naar eigen zeggen zitten er nog meer ‘koekjes in de oven’ en komt Havelocks eerste ep er vroeg of laat aan.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "CHINA DOLL"

In december bracht Havelock nog zijn eerste ep SCRAMBLED uit, maar nu een maand later, is hij er alweer met nieuwe muziek….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "Real"

Jonge, beginnende muzikanten met ambitie en een DIY-werkwijze die nu al moeiteloos aanslaat, je zou ze allemaal in de gaten moeten houden….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "Vacancy"

Bij Dansende Beren hebben we een zwak voor jonge rock en indie acts, die vooral veel zelf doen tijdens het productieproces van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.