Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock – “Vacancy”

Bij Dansende Beren hebben we een zwak voor jonge rock en indie acts, die vooral veel zelf doen tijdens het productieproces van een nummer. Zo kwam nog maar recent de jonge singer-songwriter Havelock op onze radar. Met nog maar één nummer op zijn Spotify pagina valt er online nog niet veel te ontdekken over de jonge artiest, maar intussen weten we dat er snel meer komt. Nadat hij in 2016 van het platteland naar Londen trok, had de jonge knul veel inspiratie, zo blijkt.

“Vacancy” is nog maar zijn tweede officiële release, maar ook deze keer zijn we fan van de sound, die mede dankzij Oscar Scheller ontstond. Om zichzelf boven water te houden, werkte Havelock als opdiener in een restaurant, waardoor hij minder aan zijn muziek kon werken dan hij zelf wou. Net over die frustratie gaat het nummer, dat elementen uit bed rock en hiphop bevat. Het heeft een spannende sound en zo toont Havelock dat zijn harde werk loont.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Neil Young - "Vacancy"

Het is verbazingwekkend dat een man die al zoveel platen uitbracht toch nog een mythisch album heeft liggen dat in de jaren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "CHINA DOLL"

In december bracht Havelock nog zijn eerste ep SCRAMBLED uit, maar nu een maand later, is hij er alweer met nieuwe muziek….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "Pheromones"

Havelock heeft nog niet zoveel releases op de teller staan, maar dat doet niets af aan het feit dat hij ons al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.