Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock – “Vacancy”

Bij Dansende Beren hebben we een zwak voor jonge rock en indie acts, die vooral veel zelf doen tijdens het productieproces van een nummer. Zo kwam nog maar recent de jonge singer-songwriter Havelock op onze radar. Met nog maar één nummer op zijn Spotify pagina valt er online nog niet veel te ontdekken over de jonge artiest, maar intussen weten we dat er snel meer komt. Nadat hij in 2016 van het platteland naar Londen trok, had de jonge knul veel inspiratie, zo blijkt.

“Vacancy” is nog maar zijn tweede officiële release, maar ook deze keer zijn we fan van de sound, die mede dankzij Oscar Scheller ontstond. Om zichzelf boven water te houden, werkte Havelock als opdiener in een restaurant, waardoor hij minder aan zijn muziek kon werken dan hij zelf wou. Net over die frustratie gaat het nummer, dat elementen uit bed rock en hiphop bevat. Het heeft een spannende sound en zo toont Havelock dat zijn harde werk loont.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

13 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief