banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Agnes Obel – “Broken Sleep”

© CPU – Bert Savels

De Deense zangeres Agnes Obel is veel meer dan gewoon een zangeres, want ze schrijft en componeert al haar nummers zelf. Ondertussen is ze al meer dan een decennium actief bezig met het uitbrengen van muziek en haalde haar debuutalbum Philharmonics in België zelfs de eerste plaats van de album charts met een platinum plaat tot gevolg. Ook de twee opvolgers deden het uitstekend en zo is het uitkijken naar haar vierde album Myopia.

“Broken Sleep” is de tweede single van de nieuwe plaat en volgt op het eerder uitgebrachte “Island Of Doom”. Ze blijft opnieuw haar stijl trouw en grote verrassingen kent het nummer wederom niet, maar de magie en esprit die elk nummer van Obel uitstraalt, doet ook op “Broken Sleep” zijn werk. We zijn nog steeds fan van de sprookjesachtige symfonieën van de Deense koningin van de melancholie.

Myopia komt op 21 februari 2020 uit en wordt op 23 maart in een uitverkocht Koninklijk Circus voorgesteld.

Ontdek nog meer muziek onze Spotify.

1417 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Condore – “This Night”

Na vele jaren als toetseniste voor Dan San besloot de Luikse Leticia Collet in 2018 om haar soloproject Condore op touw te…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kuusi - "Sneaky Maze"

Kuusi is een Fins woord dat zowel zes, dennenboom als jouw maan kan betekenen. Achter deze feeërieke artiestennaam schuilt zangeres Fien Druyts….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle CHARLOT - "Better When It's Dark"

In het donker creëer je je eigen realiteit en voor de Nederlandse CHARLOT is dat er een vol illusies, duisternis, melancholie en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.