Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cory Wong ft. Cody Fry – “Golden”

Vulfpeck blijft volhouden dat Cory Wong geen officieel lid is van de band, maar wij weten wel beter. Samen scoorden ze al meerdere voltreffers, maar ook in Wongs funky soloproject worden we van de ene heerlijke riff naar de andere gezwierd. Zijn Motivational Music for the Syncopated Soul werkte inderdaad enorm motiverend en ondertussen is de gitaarfluisteraar er weer met een nieuwe single samen met Cody Fry.

“Golden” is opnieuw Wong op z’n meest opmonterend. De typische Vulfsynths zetten de toon en worden even later aangevuld met een blazerssectie om het tempo en de levendigheid erin te steken. De song is minder riffgebaseerd dan we van Cory gewend zijn en zou makkelijk op de radio passen door de toegankelijke feel. De blazerbridge geeft het nummer nog een interessant kantje om naar uit te kijken en vervolgens kan het feest een laatste keer losbarsten.

Fijn singletje, al heeft Wong er betere in de aanbieding. Het is dus aftellen geblazen naar de release van zijn volgende album Elevator Music for an Elevated Mood. Op 10 januari is het zover!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 januari 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief