Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dijf Sanders – “Ravana”

Dijf Sanders is een muzikaal buitenbeentje en dat levert steevast avontuurlijke resultaten op. De landgenoot staat garant voor een uitheemse, opvallende en spannende klank. Zijn laatste album JAVA stal de show in 2017 en op Valentijnsdag breit David daar eindelijk een kleurrijk vervolg op. De nieuwe exoticaviering Puja kende vandaag zijn eerste singlerelease met “Ravana” en die schept alvast hoge verwachtingen voor dat album.

Sanders’ nieuwste telg gooit weer hoge ogen – inclusief vergrote pupillen en een blik op oneindig. “Ravana” schudt je met al diens d(r)ijfkracht op hypnotiserende wijze door elkaar. De oriëntaalse klankenbrij voelt aan als een soort magisch ritueel dat het bestaan van de pauze- en stopknop lijkt uit te wissen en in al zijn psychedelica toch steek blijft houden. Zoals we van Dijf Sanders gewend zijn, gooit hij er veel experimentele elementen tegenaan, maar dat gebeurt niet in het wilde weg. De exoticameester laat “Ravana” hierdoor aanvoelen als een exotische stroomversnelling, een tribale rite die je doormaakt, of je nu wil of niet.

Facebook  / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 januari 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief