Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Loyk – “Mine”

Loyk was lange tijd een gerenommeerde danser vooraleer hij zich dan toch wat meer wilde focussen op het maken van muziek. Zijn debuut-ep 111 deed het al goed en was een mooie start voor wat er nog moest komen. Onlangs bracht hij nog een spectaculaire videoclip uit voor zijn track “Things Like That“, die er toch wel heel internationaal uitziet. Sinds september studeert Björn trouwens aan PXL-music, waar hij ook drie muzikanten vond die voortaan mee zullen spelen bij zijn liveshows. Naast het repeteren van zijn reeds uitgebrachte nummers, improviseren ze ook regelmatig eens samen en dat levert zijn eerste resultaten op. “Mine” is de eerste single waarop gitarist Maxime Materne meewerkte en dat resulteert meteen in een pareltje.

Dat Loyk weet waar hij naartoe wilt, hebben we met zijn eerste ep kunnen ondervinden, maar met “Mine” hebben we zo echt het gevoel dat hij in de goede richting zit. Beginnen doet het nummer met die catchy gitaar gespeeld door Maxime Taverne en dat bewijst meteen zijn meerwaarde. Het refrein is verder ook uitermate catchy en krijg je wellicht de komende dagen niet meer uit je hoofd. De keuze om een saxofoon nog wat te gebruiken was daarnaast ook een uitstekende keuze en geeft “Mine” nog een aangenaam chille vibe. Loyk heeft na wat sleutelen zijn sound gevonden en dat smaakt dankzij “Mine” naar veel meer!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 december 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief