Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single wåvery – “Ain’t Right”

Foto: NICTURES

Het jaar gaat zijn einde stilaan tegemoet en terwijl we je nu overspoelen met eindejaarslijstjes, komt er ook nog steeds nieuwe muziek uit. Jessie Thijs nam in het verleden deel aan The Voice Van Vlaanderen, maar werkt nu aan een carrière onder de naam wåvery. In oktober kregen we haar debuutsingle “Twisted” te horen en voelden we al dat er grootse dingen te gebeuren staan en zo geschiedde. Het jonge project werd nog maar net geselecteerd in Humo’s Rock Rally en mag hopen op een finale plek.

“Ain’t Right” is nog maar de tweede single, maar geeft opnieuw aan welke richting wåvery met haar muziek zal inslaan. Verwacht je aan minimalistische electropop met leuke melodieën en een nog betere stem. Thijs evenaart met haar tweede single het straffe niveau van haar debuutsingle en brengt met “Ain’t Right” een nog sfeervollere single uit, die in al zijn simpliciteit een serene kracht uitstraalt die ergens tussen breekbaar en ijzersterk is.De single gaat over een oude liefde die door bedrog ten einde komt en je zo kwetsbaar maakt. Een betoverende single van een jong Belgisch talent waarvan we in 2020 nog veel zullen horen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief