Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle wåvery – “Twisted”

Jonge, talentvolle artiesten schieten in België als paddestoelen uit de grond, en vanaf vandaag mag je een nieuwe naam aan dat lijstje toevoegen: wåvery. wåvery is het project van Jessie Thijs, die zich na een deelname aan The Voice Van Vlaanderen terugtrok in haar kamer om muziek te schrijven. Enkele jaren later is er dan de eerste single, “Twisted”, waar ze vorig jaar al een demo van uitbracht. Dat debuut stelde ze trouwens gisteren ook voor met een try-out show in Antwerpen. Bedroompop is heel hip en dat heeft wåvery duidelijk door. “Twisted” werd een intieme maar prachtige debuutsingle met oog voor subtiliteit.

wåvery opent haar muzikale carrière met enkele zachte pianoakkoorden en wat vocals. Die stem zal trouwens de rode draad vormen doorheen heel de single. Na enkele sound effects valt een zachte beat in en kan je helemaal aan het dromen gaan. In het slot van de single krijg je ook nog een ingetogen dansstukje cadeau, om vervolgens rustig af te sluiten.  De combinatie van minimalistische maar uitstekende instrumentatie en de engelachtige stem van Thijs zorgt ervoor dat je je voor de komende drie minuten geen zorgen hoeft te maken en gewoon rustig kan wegdromen naar een pastel gekleurde droomwereld. Wij zijn alvast benieuwd of wåvery dit niveau kan volhouden in andere singles, maar voorlopig genieten we nog even van het intieme “Twisted”.

Facebook / Instagram

19 oktober 2019

About Author

Bauke de Langhe


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief