Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zediam – “Ice Cold”

De Mechelse rapper Zadok Bamgboye-Umoru of kortweg Zediam schrijf je best eens op, want hij zet steeds grotere stappen vooruit. Als lid van het hiphopcollectief Soul’Art liet hij zich voor het eerst horen, maar intussen doet hij het solo ook goed. Als producer en rapper verdiende hij dit jaar zijn strepen met single “Waste of Time” en verder kwam vandaag “Poison“, zijn samenwerking met hiphoptalent ICTO uit.

“Ice Cold” laat ons zeker niet koud, want het is wat ons betreft zijn beste soloproductie tot nu toe. Een overgeproduceerde beat of dergelijke heeft de release gelukkig niet gekregen, want een oldschool hiphopinstrumental met onder andere pianomelodieën en een vet refrein doen het helemaal. We zouden dan ook niet versteld staan als hiphopfans dit nummer viraal laten gaan.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

13 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief