Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zediam – “4our Me”

Het hiphopcollectief Soul’Art bracht al heel wat sterke nummers uit, maar ook solo doen de leden het bijzonder goed. Zo is Martha Da’ro uitgegroeid tot een echt fenomeen en speelde ze menig festival plat. Ook Zediam doet het uitstekend, hij profileert zich nu al een tijdje als soloartiest, producer, songwriter en workshopdocent. Met “Poison“, zijn samenwerking met ICTO, schopte hij het zelfs tot Catch Of The Day van Studio Brussel. Hij blijft ijverig verder timmeren aan zijn volgende succes.

Zediam is een muzikale duizendpoot die zijn nieuwe release “4our Me” helemaal op zijn eentje maakte. Naast het producen en schrijven van het nummer, masterde en mixte hij zijn sterke release, waarin hij het heeft over de struikelblokken die het leven maken tot wat het is. “4our Me” is steengoede hiphop waarin Zediam zijn ontzettend brede waaier aan talenten volledig onder bewijs weet te stellen en daarmee absoluut in de smaakt valt.

Op 16 juli brengt Zediam zijn nieuwe ep Daedalus onder eigen beheer uit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 juni 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief