Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zediam – “Waste of Time”

Bijna acht jaar geleden begon het muzikale verhaal van Zediam. Na enkele soloprojecten, verwierf hij bekendheid door deel uit te maken van het hiphop-collectief Soul’Art, waartoe ook de opkomende r&b-ster Martha Da’Ro tot behoort. Shows op o.a. Couleur Café en als support van Coely volgden, maar de honger naar een mooie solocarrière groeide steeds meer. Zediam kroop dan ook in zijn pen en werkte ook tijdens zijn tijd bij Soul’Art aan nieuw solo-materiaal, dat donderdag eindelijk voor het eerst vorm kreeg in een eerste release.

“Waste Of Time” is zeker geen tijdsverspilling, want de laidback hiphop vibes zijn zeer sterk en missen hun effect zeker niet. Productioneel valt er niets op te merken en ook qua tekst zit het nummer zeker goed. Fans van acts zoals Dvtch Norris zullen van Zediam houden, want ook hij toont heel veel persoonlijkheid in zijn tracks. Dat er zo een magisch sfeertje ontstaat, is het logische gevolg en doet ons vermoeden dat hij al snel in Martha’s voetsporen qua succes kan treden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief