Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single YellowStraps feat. VYNK – “Goldress”

Er breken weer mooie tijden aan voor YellowStraps! Het Brusselse duo tekende recent op het Britse label Believe waarop ze in februari ook hun nieuwe project zullen uitbrengen. In 2014 waren ze nog meest veelbelovende artiest op de Red Bull Elektropedia en sindsdien zijn ze eloquent blijven groeien. Volgend jaar trekken ze overigens ook weer op een mooie Europese tour die hen in mei onder andere ook op het prestigieuze The Great Escape showcasefestival brengt. Vandaag lossen de twee hun eerste voorproevertje in de vorm van “Goldress”, een samenwerking met de Nederlandse toetsenist en producer VYNK.

YellowStraps toont op “Goldress” dat ze over heel veel gevoel beschikken en dat is een zegen voor onze oren. Op een rustig golvende instrumental halen ze hun gouden soulstemmen boven wat zorgt voor een heel ontspannen sfeer. Toetsenist VYNK werd ook goed betrokken bij het nummer en geeft “Goldress” zelfs een lichte jazzy noot. Voor het einde konden ze verder ook beroep doen op wat strijkers en dat zorgt voor een mooie fade-out. YellowStraps betoveren met “Goldress”.

Op zaterdag 8 februari speelt YellowStraps een thuismatch in de Botanique te Brussel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 december 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief