Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tommy Genesis & Charli XCX – “Bricks”

Afgelopen zomer stond Tommy Genesis voor het laatst op een Belgisch podium. De eer was weggelegd voor Pukkelpop, maar de Dance Hall was beangstigend leeg tijdens de show van de Canadese rapsensatie. Haar eerste album Tommy Genesis werd nochtans goed onthaald en ook haar show in de Botanique deed enkel goeds vermoeden. Schuldige voor de lege tent was toen ene Billie Eilish, die zowat heel Pukkelpop aan de Main Stage verwelkomde.

Voor haar nieuwste single krijgt Tommy hulp van haar goede vriendin en popicoon Charli XCX. “Bricks” is een opzwepend nummer geworden dat wat te vergelijken valt met Charli’s legendarische track “Vroom Vroom”. Beide acts weten met hun edge weer een grote portie coolness aan de productie te geven en laten uitschijnen dat ze de toekomst van de muziek zijn, moest iemand daar nog aan twijfelen. Ze dragen letterlijk en figuurlijk een steentje bij om vrouwen meer op de kaart te zetten en dat kunnen we enkel steunen.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

12 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief