Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rian Snoeks feat. Glenn Devree – “Terug naar toen”

Morgen gaat de finale van Sound Track Limburg in de Muziekodroom door en een van de grootste kanshebbers op de overwinning is de nog maar zestien jarige Rian Snoeks. De afgelopen maanden heeft het toptalent uit Neerpelt voor veel furore kunnen zorgen op open mics en eigen optredens. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat hij al snel heel wat steun van mensen uit de scene krijgt waarbij hij onder andere de collectieven Goeie Jongens en Roedel kan rekenen. Voor zijn eerste ep liet Rian Snoeks zich niet overhaasten, maar vandaag lost hij dan toch eindelijk een eerste stukje muziek met het indrukwekkende “Terug naar toen”.

Het moet gezegd worden: “Terug naar toen” is op alle vlakken een van de strafste hiphopsingles van het afgelopen jaar. Het nummer heeft een zeer catchy refrein dat door Glenn Devree wordt verzorgd en al na de kortste keren blijft plakken. De hoofdrol is echter weggelegd voor Rian Snoeks zelf, die met zijn ontembare flow en ravissante woordenstroom toont dat hij de toekomst van de Belgische hiphop is. Maar ook over Glenn Devree kunnen we enkel lovende woorden bovenhalen, want ook zijn verse is een regelrechte schot in de roos. Dit is de geboorte van de volgende shootingstar in de Belgische hiphop, daar zijn we na vandaag heel zeker van.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1289 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rian Snoeks - "Cool Kids"

Dankzij deze coronacrisis zit het topic rond mentale gezondheid in de lift. Tal van initiatieven werden uit de grond gestampt en zagen…
AlbumsRecensies

Opti Rob - Ogen Spreken Compromis (★★★): Ongehoord ondergewaardeerd

Tremelo is niet de hoofdstad van de Vlaamse hiphopscene en Opti Rob is dan ook geen rapper die op alle radiozenders en…
AlbumsRecensies

Fisher Ice - Detachment (★★★½): De doos van Fisher

2020 was een rotjaar en we zullen het geweten hebben. Iedereen ging er anders mee om en voor de Antwerpse Robbe Hollanders…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.