Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

White Lies & The Sisters of Mercy voor afscheidseditie Suikerrock

© CPU – Nathan Dobbelaere

Aan alle mooie liedjes komt een eind, en zo ook aan het stadsfestival Suikerrock in Tienen. De organisatie maakt bekend dat de komende editie van Suikerrock hun laatste is. Als reden daarvoor wordt aangehaald dat het stadsbestuur zijn afspraken niet nakomt en het zo voor de organisatie heel moeilijk wordt om een degelijk festival af te leveren. En dus nemen ze nog één keer afscheid van alles en iedereen en dat met een ‘farewell edition’. Op het programma op donderdag 20 juli een heuse ‘farewell party’ en op vrijdag een Throwback Line-up. Daarvoor krijgen we meteen de eerste twee namen met White Lies en The Sisters of Mercy. Op zaterdag en zondag ten slotte krijgen we nog twee gewone dagen Suikerrock om daarna voor goed het klontje te laten oplossen.

Meer namen volgen binnenkort, maar je kan vanaf nu al wel combitickets aanschaffen met vroegboek korting! Geldig voor vier dagen (afscheids)feesten aan dezelfde vroegboek prijs (€ 97) als vorige editie (toen drie dagen), maar let op. Deze prijs geldt slechts tot 5 januari 2020 om middernacht. Tickets vind je hier. Suikerrock vindt plaats op donderdag 30 en vrijdag 31 juli, zaterdag 1 en zondag 2 augustus 2020!

6 december 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief