Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Contrast – “Snare The Blame”

High Contrast draait nu toch al even mee in zijn genre en je zou hem na bijna 19 jaar zelfs al een oude rot in het vak kunnen noemen. Drum and bass is altijd al een heel dynamische muziekstijl geweest en toch slaagde High Contrast erin om telkens opnieuw uit te blinken met voortreffelijke songs die heel duidelijk in het liquid genre passen.

Eerder dit jaar kwam deze veertigjarige producer al eens op de proppen met een nieuwe single genaamd “Going Up”. Deze klonk lekker in de oren en werd ook door het algemene publiek goed gesmaakt. Bij “Snare The Blame” waagt High Contrast zich aan jungle en krijg je het gevoel dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Het nummer voelt heel vlak aan en gaat eigenlijk nergens naartoe.

High Contrast, je hoeft jezelf niet opnieuw uit te vinden. Blijf gewoon doen waar je mee bezig was. Want daar ben je uitstekend in.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jungle - Loving in Stereo (★★★½): Zelfde principes, nieuw sausje

Eindelijk is het zover. Na drie jaar wachten komt ieders favoriete neo-soul/funkband terug aan de oppervlakte met een nieuwe langspeler. Jungles ijzersterke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "All of the Time"

Aanstaande vrijdag zal menig indiesoulfunkhartje ongetwijfeld wat sneller slaan, want dan brengen de Britten van Jungle hun derde langspeler op de markt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "Truth"

Over een goede twee weken is het zover, dan ligt Loving in Stereo in de winkelrekken. Eerder maakten de mannen van Jungle ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.