Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single High Contrast – “Snare The Blame”

High Contrast draait nu toch al even mee in zijn genre en je zou hem na bijna 19 jaar zelfs al een oude rot in het vak kunnen noemen. Drum and bass is altijd al een heel dynamische muziekstijl geweest en toch slaagde High Contrast erin om telkens opnieuw uit te blinken met voortreffelijke songs die heel duidelijk in het liquid genre passen.

Eerder dit jaar kwam deze veertigjarige producer al eens op de proppen met een nieuwe single genaamd “Going Up”. Deze klonk lekker in de oren en werd ook door het algemene publiek goed gesmaakt. Bij “Snare The Blame” waagt High Contrast zich aan jungle en krijg je het gevoel dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Het nummer voelt heel vlak aan en gaat eigenlijk nergens naartoe.

High Contrast, je hoeft jezelf niet opnieuw uit te vinden. Blijf gewoon doen waar je mee bezig was. Want daar ben je uitstekend in.

6 december 2019

About Author

Michiel Gulickx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief