Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Allie X & Troye Sivan – “Love Me Wrong”

De Canadese zangeres Allie X is een naam die je moet onthouden als je verzot bent op popmuziek. Met al twee albums en twee ep’s op de teller, heeft ze al heel wat muziek uitgebracht en zichzelf op de kaart gezet. Alexandra Hughes, dat is haar burgerlijke naam, verhuisde in 2016 naar Los Angeles om nog intensiever aan haar muziek te kunnen werken en dat werpt zijn vruchten af. Na onder andere het voorprogramma van Dua Lipa en recent Marina in de Trix te zijn geweest, vermoeden we dat 2020 het jaar wordt waarin ze op haar eentje rond de wereld trekt.

Alleen is soms ook maar alleen en zo strikte Allie X het in Zuid-Afrika geboren tieneridool Troye Sivan voor “Love Me Wrong”. Beide artiesten geven elkaar voldoende ruimte om hun eigen ding te doen en zo weten ze elk hun stempel op de track te duwen. “Love Me Wrong” klinkt aanvankelijk als een Lana Del Rey nummer maar bloeit naar het einde nog eens helemaal open en krijgt een mooie apotheose. Een zeer goede samenwerking die we met plezier op onze playlist zullen zetten.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JORAN - "Julia"

Dat er veel muzikanten in Gent vertoeven, hoeven we niet meer te zeggen. Naast de oude rotten in het vak, wonen er…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wu Qing-Feng & AURORA - "Storm"

Wat we alvast kunnen stellen over deze single is dat het een zeer unieke samenwerking is. De Noorse zangeres AURORA brak in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Troye Sivan - "Angel Baby"

Vorig jaar legde Troye Sivan zijn fans in de watten met In A Dream, een geweldige ep waarop hij één verhaal vertelde. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.