Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kali Uchis – “Solita”

© CPU – Matthias Engels

De Amerikaanse zangeres Kali Uchis bracht in 2018 een van de meest sensuele platen uit en stond met dat album in alle belangrijke eindejaarslijsten. Sinds de release van Isolation hebben we geen nieuwe solomuziek meer gehad van de dame die in 2018 nog op Rock Werchter stond. Eerder dit jaar kregen we met “Time“, een samenwerking met The Free Nationals en de overleden rapper Mac Miller, al een nieuw deuntje, waardoor we de smaak weer helemaal te pakken hadden.

In “Solita” krijgen we een Uchis te horen die zich weer helemaal liet inspireren door reggaeton. Producer van de track is Tainy, die ook de producties van reggaetongrootheden J Balvin en Bad Bunny voor zijn rekening neemt. Kali verleidt weer door haar stem goed in te zetten en op de juiste momenten de hoogte in te gaan. “Solita” is een ode aan haar Colombiaanse roots en brengt ons tijdens deze koude winterdagen weer in een zomerse sfeer.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief