Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gerry Cinnamon – “The Bonny”

(c) Jason Hedges

Schotland hoeft tegenwoordig op muzikaal vlak helemaal niet meer onder te doen voor haar grotere zus, Engeland. Het lijkt erop dat Lewis Capaldi eigenhandig het pad aan het effenen is om in zijn kielzog nog een hele resem andere talenten te laten schitteren op het Europese toneel. Gerry Cinnamon is een van die gelukkigen. De Schot vult in eigen land met gemak zalen met de omvang van Vorst Nationaal, wie weet doet hij binnenkort op het Europese vasteland hetzelfde.

Zijn nieuwste single, “The Bonny”,  is een typische Cinnamon track. Gekenmerkt door zijn rauwe stem, een licht opzwepende drumbegeleiding, folkloristisch gitaarspel en ditto mondharmonica en zang. Een knuffelbaar winternummer dat zoetjes binnengaat en de ruimtes waarin deze track weerklinkt met warmte vervult.

Twitter / Website / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 december 2019

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief