Nieuwe singles

Nieuwe single The Van T’s – Blood Orange

the van tSchotse kilt, ehh… rock op Dansende Beren. Het land dat vooral bekend is van mierzoete bands als Wet Wet Wet, Travis en Simple Minds brengt dus ook vuige rockmuziek voort!

Tweelingzussen Chloe (zang en gitaar) en Hannah van Thompson (zang en gitaar) vormen het kloppend hart van the Van T’s. Aangevuld met Joanne Forbes (bas) en Shaun Hood (drums) bestaat deze band dus voor 75% uit dames. Geïnspireerd door bands als Veruca Salt en Smashing Pumpkins brengt het viertal een stevige portie neo-grunge, en dat kunnen we horen.

‘Blood Orange’ kan het geheel niet beter samenvatten. Muziek om je vingers bij af te likken en dat met een bloederig randje. Tweestemmige zang van de dames met daarbij de distortion op maximaal. The Van T’s touren volop in het thuisland, laten we hopen dat ze snel het Kanaal oversteken!

Facebook /  Twitter / Youtube / Soundcloud

 

31 mei 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief