Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single SYML – “Take Me Apart”

Een dikke maand geleden waren we getuige van het wondermooie concert van SYML in de Ancienne Belgique. De Amerikaanse zanger en songwriter zwemt in hetzelfde vaarwater als James Blake of The xx en verbindt melancholische melodieën met mooie elektronische geluiden. Zijn debuutalbum SYML kwam eerder dit jaar uit en openbaarde al heel wat mooie nummers. Vandaag krijgen we nog een nieuw nummer, dat perfect bij de koude winterdagen past.

“Take Me Apart” is een nummer dat in al zijn eenvoud weet te stralen. Een piano en strijkers zorgen voor de muzikale omkadering, terwijl SYML met zijn zachte stemgeluid voor een innige omarming zorgt. De subtiele elektronische beats die er in de slotfase bijkomen, laten ons dan van de grond gaan en zorgen voor een mooie afwisseling. “Take Me Apart” is een single die betovert en je even laat stilstaan bij de schoonheid van de muziek.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief