Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bull – “Bedroom Floor”

Bull injecteert ons met een portie tegengif voor het deprimerende herfstweer. Het viertal uit York maakt al muziek sinds 2011, maar heeft tot nog toe niet weten doorbreken voor het grote publiek. Nochtans heeft hun nineties slackerrock heel wat potentieel. Van hun debuutalbum She Looks Like Kim uit 2014 is de band intussen niet echt meer tevreden, maar gelukkig hebben ze naast deze fijne nieuwe single ook nog genoeg ander materiaal om van te genieten. Dat weet ook Sports Team, die de groep al meenam als support act voor enkele van hun optredens in de UK.

Bull houdt niet van bullshit. Muziek is muziek, en meer woorden moeten daar niet aan vuilgemaakt worden. Hun nonchalante visie klinkt door in hun nummers en maakt ze heerlijk laidback en eigenzinnig. Hoewel “Bedroom Floor” erg vrolijk klinkt, is de tekst niet al te positief, maar dat contrast geeft het net dat kleine tikkeltje meer. Ook de videoclip is een leuke toevoeging – inclusief Nederlandse ondertitels zelfs! De band heeft dan ook heel wat connecties in ons buurland, waaronder hun geliefde producer Remko Schouten en bands als Pip Blom en Canshaker Pi. Bull verdient veel meer internationale aandacht, dat is overduidelijk.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 november 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief