Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Paul McCartney komt naar TW Classic 2020!

©CPU – Bert Savels

Terwijl we al een eeuwigheid aan het wachten zijn op de eerste namen van Rock Werchter 2020, maakte het ‘kleine’ zusje TW Classic zonet de komst van muzieklegende Sir Paul McCartney bekend. De Beatle werd onlangs ook al bevestigd als een van de headliners van Glastonbury en zakt nu dus op zondag 21 juni af naar België in het kader van zijn Freshen Up tour. In 2016 was Paul McCartney ook al headliner op Rock Werchter en merkten we dat hij ondanks zijn gevorderde leeftijd nog een piekfijne set kan neerzetten. De 77-jarige Britse icoon bracht vorig jaar nog een nieuw album uit met Egypt Station, maar het zal voor de meesten toch vooral uitkijken zijn naar de vele klassiekers van The Beatles.

TW Classic vindt volgend jaar een dag na Werchter Boutique plaats en meer namen zullen weldra aangekondigd worden. De ticketverkoop start vrijdag 29 november om 10u. Voor meer informatie kan je terecht op de website van TW Classic.

24 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Paul McCartney komt naar TW Classic 2020!”

  1. Louwet schreef:

    Lap!Waarom moet dat nu gelijkvallen met graspop,dat moet schuurmans toch ook weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief