Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yammerer – “Airport”

Yammerer is dé opkomende band in de punkscene. Na onder meer “Yves Head” en “Poisonous Reptilian Colleagues & co” komen ze met hun nieuwe single “Airport” op de proppen. De eerste ep Reality Escape Resort van de Britse postpunkers verschijnt 22 november. Op 12 oktober geeft de vijfkoppige band in Londen de aftrap voor wat belooft een stevige tournee te worden, al is dat nog een understatement.

De jonge knapen staan bekend er geen doekjes om te winden. De energieke nieuwe track wordt zonder franjes naar je toe gekatapulteerd. De dertig seconden durende intro, inclusief strakke baslijn en hoge gitaarnoten, geeft je nog net de tijd om één keer adem te halen alvorens J George JC je met zijn rauwe stem wegblaast. De vette gitaarsound houdt je bij de les, de vocals doen de rest. Bovendien maakt “Airport” het je met zijn dansbare karakter steevast moeilijk om niet al swingend je living te doorkruisen.

Kortom, “Airport” is alweer een schot in de roos voor Yammerer, dat ongetwijfeld de Europese zalen zal laten vollopen.

22 november 2019

About Author

Flor Van de Weghe


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief