Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Milk. – “A Little More”

Milk. is een Ierse band die gelukkig ook toegankelijk is voor luisteraars met lactose-intolerantie. Fan van melk of niet, de muziek van deze jongemannen is zeker geschikt voor een breed publiek. Ze brengen indiepop met een heel grote scheut The 1975, dus dat hoeft niet te verbazen. Frontman en acteur Mark McKenna is gestaag op weg richting een status als meisjeshartenveroveraar en met zo’n vleiend en rauw stemgeluid kunnen wij er in alle eerlijkheid ook nog maar moeilijk aan weerstaan.

“A Little More” is Milk.’s derde single en ligt volledig in de lijn van “Drama Queen” en “Temperature”. De melkboys pakken het weliswaar iets kalmer aan, waardoor we ditmaal niet simpelweg aan het dansen slaan. Er lijkt iets meer diepgang in te kruipen en de gevoelens vliegen welig in het rond. McKenna’s overheerlijke stemgeluid zet dat natuurlijk enkel kracht bij en vrij tot zeer gauw heeft hij ons volledig om zijn vinger gewonden. Los van al die emoties in het nummer werkt het refrein erg aanstekelijk en komt het direct een plaatsje in ons geheugen koloniseren. Daar zit ook de producing voor een groot deel tussen. Deze werd opnieuw doordacht uitgevoerd, waardoor “A Little More” de kleine extraatjes krijgt die Milk. onderscheiden van de middenmoot. Zoals met iedere single, zal Milk. ook weer met “A Little More” een beetje meer bekendheid kunnen verwerven.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singles

Nieuwe single Milk. - "Always on Time"

Milk. heeft weinig tot niets met de lactoserijke drank te maken. Het is een Iers viertal dat emotionele indiepop maken met enorm…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Milk. - "Temperature"

Milk. is indiepop à la The 1975, maar dan met een Iers accent. Dit viertal uit Dublin heeft Mark McKenna als frontman,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle milk. - "Drama Queen"

milk. is een gloednieuw project van Mark McKenna, die zijn eerste succes boekte als acteur in de film ‘Sing Street’ uit 2016….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.