Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle milk. – “Drama Queen”

milk. is een gloednieuw project van Mark McKenna, die zijn eerste succes boekte als acteur in de film ‘Sing Street’ uit 2016. In deze charmante coming-of-age film ligt de focus op muziek, dus het hoeft niet te verbazen dat McKenna ook in dat domein geen vreemde is. Naast zijn band The Girl Talk heeft de jongeman er met milk. dus nog eentje bij. Na lang teasen bracht het viertal vandaag hun debuutsingle “Drama Queen” uit.

“Drama Queen” is een uptempo liedje dat je meteen opbeurt. De intro is catchy door de vrolijke gitaar-riffs en de sound doet denken aan The 1975. Wanneer we vervolgens de meeslepende stem van Mark McKenna te horen krijgen, merken we dat milk. voldoende eigenheid heeft en niet simpelweg een kopie van The 1975 is -gelukkig. Zeker wanneer het ietwat gevoelig klinkende refrein wordt ingezet, zijn we helemaal mee. McKenna zou in feite alles kunnen zingen en we zullen fan zijn. Zijn zeemzoete stem, dat Ierse accent dat hier en daar doorsijpelt… Je zou voor minder smelten. Af en toe klinkt het nummer wel wat te vol. Er is soms een veelheid die nergens voor nodig is en die de strakheid en drive van het nummer wat tegenhoudt. Een werkpuntje voor in de toekomst, maar verder is “Drama Queen” een mooi, dansbaar staaltje aan vrolijkheid waarmee milk. een debuut afleverde dat naar meer smaakt.

Facebook

6 februari 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief