Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Money Diamonds Roses”

De in Brooklyn wonende Lolo Zouaï stond nog maar recent in een bomvolle Orangerie van de Botanique, waar ze ons liet zien dat de grotere zalen lonken. Haar hippe r&b ligt goed in het oor en heeft genoeg popelementen om binnenkort alle radiostations te veroveren. Haar eerste album High Highs To Low Lows konden we al smaken en bevat enkele steengoede nummers, die nog steeds op onze playlist vertoeven. In 2020 gaat ze nog eens op tour, maar zal ze het voorprogramma van een wereldster verzorgen. Wie dat is, houdt ze nog even geheim.

Op “Money Diamonds Roses” houdt ze het iets meer lowkey en gooit ze er geen harde beat tegenaan zoals we dat eigenlijk van haar gewoon zijn. Zouaï combineert graag verschillende stijlen en zo horen we deze keer opnieuw iets Oosters in haar muziek. Het geheel komt dan ook zeer dromerig over en dat gaat haar goed af, want dankzij haar zachte en soms fragiele stem worden we helemaal mee in haar wereld gezogen. 2019 was nog maar het jaar waarin ze zich opwarmde, 2020 is het jaar waarin ze helemaal doorbreekt.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1790 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lolo Zouaï @ Botanique (Orangerie): Bitterzoete avond

Tot enkele jaren geleden verkocht de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï gewoon hamburgers in New York, maar ondertussen trekt ze de wereld rond om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEYY & twst - "QT"

Charlotte Meyntjens heeft de afgelopen maanden een grote groeispurt genomen met haar project MEYY. Sinds haar verhuis naar Londen, werkte ze in…
AlbumsRecensies

Lolo Zouaï - PLAYGIRL (★★): Op zoek naar de speelsheid

Enkele jaren stond Lolo Zouaï achter de toog bij een hamburgerketen in New York, waar ze droomde over haar grote doorbraak als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.