Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Money Diamonds Roses”

De in Brooklyn wonende Lolo Zouaï stond nog maar recent in een bomvolle Orangerie van de Botanique, waar ze ons liet zien dat de grotere zalen lonken. Haar hippe r&b ligt goed in het oor en heeft genoeg popelementen om binnenkort alle radiostations te veroveren. Haar eerste album High Highs To Low Lows konden we al smaken en bevat enkele steengoede nummers, die nog steeds op onze playlist vertoeven. In 2020 gaat ze nog eens op tour, maar zal ze het voorprogramma van een wereldster verzorgen. Wie dat is, houdt ze nog even geheim.

Op “Money Diamonds Roses” houdt ze het iets meer lowkey en gooit ze er geen harde beat tegenaan zoals we dat eigenlijk van haar gewoon zijn. Zouaï combineert graag verschillende stijlen en zo horen we deze keer opnieuw iets Oosters in haar muziek. Het geheel komt dan ook zeer dromerig over en dat gaat haar goed af, want dankzij haar zachte en soms fragiele stem worden we helemaal mee in haar wereld gezogen. 2019 was nog maar het jaar waarin ze zich opwarmde, 2020 is het jaar waarin ze helemaal doorbreekt.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Blur"

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Give Me a Kiss"

Vorige week vierde Lolo Zouaï nog de derde verjaardag van haar debuutalbum High Highs to Low Lows, waarmee ze in 2019 haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Scooter"

Popartiesten springen anno 2021 als paddenstoelen uit de grond, maar er zijn er weinig die een vergelijkbare sound hebben als Lolo Zouaï….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.