Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single George Dylan – “Inside Your Head”

Nog niet gehoord van George Dylan? Geen paniek, je bent nog nét op tijd om kennis te maken met een van West-Vlaanderens meest beloftevolle singer-songwriters. De jonge Brugse folkpopzanger verzamelde zelfs al een band om zich heen. Geen moment te vroeg, want met voorprogramma’s van onder andere Tom Walker achter de kiezen, lijkt die grote doorbraak slechts een kwestie van tijd te worden. Dan komt een muzikale omkadering natuurlijk altijd handig van pas.

Op “Inside Your Head” bewijst George Dylan alvast klaar te zijn voor de stap hogerop. Deze single, met een uiterst sterke productie, hoeft zelfs niet onder te doen voor opnames van grote, internationale namen. Dylans heldere, warme stem zeilt van Ed Sheeran tot Ben Howard, terwijl er in de arrangementen zelfs een streepje Bon Iver aan te pas komt. Tekstueel heeft de Bruggeling het openhartig over de mensen die jonge artiesten de desillusionerende wind van voren geven. Reality-tv kenden we al, maar George Dylan schreef dit nummer op zo’n manier dat wij ons moeiteloos in zijn schoenen kunnen wanen, indrukwekkend.

Een tijd terug was genregenoot St. Grandson een gevestigde waarde in de Vlaamse hitlijsten, en met deze nieuwe single bewijst George Dylan ontegensprekelijk over het talent te beschikken om een gooi te doen naar even grote, of nog grotere, successen.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

21 november 2019

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief