Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Eve Owen – “She Says”

I Am Easy To Find, de laatste plaat van The National, bevatte heel wat vrouwelijke stemmen. Het was een plaat om de vrouw centraal te stellen, en een van de stemmen die je op die plaat kon horen, was die van Eve Owen. De zangeres ging mee op tour met de band en dat stond haar zo aan, dat ze prompt besloot om ook solo wat nummers te maken. Aaron Dessner, een van de muzikale genieën bij The National, hielp haar bij debuutsingle “She Says” met de productie, en het resultaat is magisch.

Een simpele piano en een wondermooie, dromerige stem, meer is niet nodig om ons meteen van onze sokken te blazen. Wanneer “She Says” daarna nog wat openbloeit, krijgen we het al helemaal warm. De breekbaarheid in de stem wordt plots heel tastbaar, en de piano komt nog zwaarder binnen dan hij al in het begin deed. Van traag en teder naar intens en krachtig, Eve Owen laat haar muziek meteen alle kanten uitschieten. Een sterke binnenkomer van iemand waar we hopelijk nog meer van zullen horen.

20 november 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief