Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eve Owen – “Blue Moon”

De naam Eve Owen doet misschien nog geen belletje rinkelen, maar met een naam als The National hoor je meteen het belfort lawaai maken. Op hun laatste album passeerden er heel wat gastzangeressen waaronder Sharon Van Etten en Gail Ann Dorsey (bassiste en backing vocal bij onder andere David Bowie en Lenny Kravitz), maar ook Eve Owen was te horen op twee nummers. Vervolgens ging de Britse ook mee op tournee met de band waarna bandlid Aaron Dessner haar hielp bij het maken van wat nummers zoals het magische “She Says“.

Op het nieuwe “Blue Moon” nemen een betoverende stem en een gitaar de hoofdrol. Het nummer doet wat denken aan Mazzy Star of Ultraviolenve van Lana Del Rey. De zachte stem vormt een subtiel contrast met de gitaar, maar toch versterken de twee elkaar in dit melancholische muziekstukje. De simpelheid siert Eve Owen zeker en vast waardoor die strijkers niet nodig waren geweest, maar dat maakt ze niet minder aangenaam. Met haar warme stem (die iets weg heeft van Hannah Reid van London Grammar) weet ze je zomaar te betoveren. Eve Owen is er eentje om het oog te houden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1175 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eve Owen - "Mother"

The National is een band die je wellicht al enige tijd kent. Op hun meest recente langspeler werden de mannen ondersteund door…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Eve Owen - "She Says"

I Am Easy To Find, de laatste plaat van The National, bevatte heel wat vrouwelijke stemmen. Het was een plaat om de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.