Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lewis Capaldi – “Before You Go”

© CPU – Nathan Dobbelaere

2019 was zonder twijfel het jaar van Lewis Capaldi. De Schot bracht zijn debuutplaat uit, verkocht arena’s uit alsof het niets was en had een uiterst drukke festivalzomer. Met zijn breekbare nummers weet hij jong en oud te ontroeren, maar op sociale media maakt hij dat ruimschoots goed door zijn typische humor. Enkele weken geleden kregen we dan het nieuws te horen dat er van zijn plaat een deluxe-versie zou volgen met enkele nieuwe nummers. “Before You Go” is naar eigen zeggen zijn favoriete en vooral meest persoonlijke nummer ooit. De verwachtingen lagen dus hoog.

“Before You Go” werd een akoestisch opbouwend nummer, zoals we het al vaker hoorden bij Lewis Capaldi. Met zijn stem weet hij weer als geen ander uit te halen en ons te raken tot in het diepste van onze ziel. De drums in de refreinen maken het allemaal net dat tikkeltje dramatischer, wat het nummer zeker ten goede komt. Daarna gaat het tempo omhoog, maar de emotie gaat hierdoor niet verloren. Naar het einde toe, komen alle instrumenten samen en zet Lewis zijn stem nog eens in de spotlights. Muzikaal doet de Schot geen wonderen, maar hij weet als geen ander sfeer te creëren en iedereen weer te raken, waardoor “Before You Go” 100% zeker grijsgedraaid zal worden op de radio.

Vorige maand annuleerde Lewis Capaldi zijn show in La Madeleine nog wegens ziekte, maar die maakt hij op 11 februari goed in Vorst Nationaal. Vrijdag verschijnt de deluxe-versie van Divinely Uninspired to a Hellish Extent

FacebookInstagramTwitterWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 november 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief