Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Josh Vine – “Alright”

Josh Vine is niet de eerste die van een klein Engels dorpje naar Londen trok voor zijn muziek. Het leven in een grote stad is echter niet altijd rozengeur en maneschijn, zo valt af te leiden uit zijn voorafgaande singles. Zijn nummers brengt hij momenteel geheel in eigen beheer uit, maar dat zal wellicht niet lang meer duren. Josh beschikt immers over een zeer sterk stemgeluid en een toegankelijke maar tegelijk alternatieve sound die perfect op de radio zou passen. Zelf zegt hij geïnspireerd te zijn door artiesten als The National, Bon Iver en Ben Howard. Met zijn nieuwste single “Alright” toont hij alvast klaar te zijn om dezelfde weg als shooting star Sam Fender op te gaan.

“Alright” is een van de beste nummers die Josh Vine tot op heden heeft uitgebracht. Het nummer klinkt strak, heeft een geweldige drive en blijft al gauw hangen. Josh Vine beschikt daarbovenop over een krachtig stemgeluid dat ergens tussen dat van Sam Fender en Tom Grennan zit. De gitaren zijn zeer scherp ingespeeld, en de drums geven “Alright” nog die extra punch, waardoor we denken dat Josh Vine hiermee moeiteloos arena’s zou kunnen vullen. Deze heer zou het in de nabije toekomst nog bijzonder ver kunnen schoppen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief