Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Josh Vine – “How Many Times”

Alleen al de woorden ‘het liefdeskind van Sam Fender en Nothing But Thieves’ haalden ons meteen over om te gaan houden van Josh Vine. De jonge Brit kreeg door die woorden al heel wat aandacht, maar het grote succes bleef vooralsnog uit. Toch heeft hij het in zich en wordt er dan ook heel veel van hem verwacht. Zo trok hij van een klein Engels dorpje naar de hoofdstad Londen om daar fatsoenlijk aan zijn muziek te werken. Dat heeft tot nu toe al heel wat vruchten afgeworpen, want zo heeft hij een heerlijk creatieve, alternatieve sound ontwikkeld die perfect op een radiozender als Studio Brussel zou passen.

We hebben meer dan een half jaar moeten wachten op nieuwe muziek van Josh Vine, maar gelukkig is hij nu terug met een echte banger. Zo krijgen we met “How Many Times” een energieke release die voortgaat waar zijn vorige single “Alright” eindigde. Zo keert hij zich terug naar zijn verheffende vocals en het prachtige charisma dat er weeral met een glanslaagje bovenop ligt. Opnieuw trekt Josh onze volledige aandacht en laat hij ons niet los voordat hij klaar is met spelen. Zo’n gevoel krijgen we niet al te vaak en dat maakt van deze single een schijf die nogmaals de verwachtingen inlost. Krachtige gitaren, voortreffelijk stemgeluid en een volwassen heer die het klaar krijgt. Hoelang is het nog wachten op een definitieve doorbraak van Josh Vine? We hopen niet te lang, want hij heeft alles in zich om door te breken.

Ook voor deze jonge Brit staan er nog even geen optredens op de planning, maar niet getreurd: je kan zijn Winterslaapsessie van begin april nog steeds herbekijken op onze Facebook.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Kahan - “Forever”

Het is zeker geen geheim dat je op dit moment niet om Noah Kahan heen kan: “Stick Season” staat overal te gloeien…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 1): Tussen licht en donker

Rock Werchter 2023 is van start gegaan. Het grootste festival van België laat weer vier dagen van zich horen met muziekgroepen die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Fender - "Little Bull Of Blithe"

Na een bijzonder productief jaar met een grote tour—met als kers op de taart zijn eigen headline show in het Londense Finsbury…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.