Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Danny Blue & The Old Socks – “Boys”

In de zomer van 2018 organiseerden we ons allereerste festival met Danny Blue & The Old Socks als headliners. Eerder dat jaar stonden de vijf Antwerpenaren in de finale van De Nieuwe Lichting en Humo’s Rock Rally, maar winnen deed de groep tot verbazing van velen niet. Het is overigens al van 2017 geleden dat de band een ep uitbracht, maar hun tweede ep Boys is af.

De vijf boys stellen vandaag hun titeltrack “Boys” voor en laten meteen horen dat ze nog steeds de juiste edge hebben om te overtuigen. De gitaren overtreffen elkaar, terwijl de drums voor de juiste energie zorgen en de synths de melancholische toets voorzien. We krijgen in het middenstuk zelfs David Bowie-vibes, waarna de band weer lekker uithaalt. The boys are back!

Danny Blue & The Old Socks stelt Boys op 14 maart voor in de AB Club. Tickets zijn reeds te koop.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

15 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief