Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hockey Dad – “I Missed Out”

Hockey Dad zijn twee Australische jeugdvrienden met een passie voor skaten, surfen en rock ‘n’ roll. Vooral die eerste twee elementen hebben ze dan ook gebruikt om hun muziek mee op te smukken. Het duo brengt jangly surfrock die enorm kan opbeuren en zo brachten ze al twee platen uit. Blend Inn van verleden jaar zijn we nog lang niet beu gehoord, maar hier is Hockey Dad alweer met een nieuwe single.

“I Missed Out” barst weer van de surfrockelementen die je zo een zekere levenslust bezorgen en je de boost geven om er weer eens in te vliegen met een glimlach. Het opgedreven tempo, de toegankelijke gitaarlijntjes die direct een beslag leggen op de benen en dan nog die verleidelijk ruwe stem zonder allures: Hockey Dad heeft weer eens aan alles gedacht. ‘I missed out on so much,’ wordt gezongen, maar met deze single achter de hand wordt dat allemaal ruimschoots gecompenseerd. Kortom, “I Missed Out” is niet te missen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 november 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief