Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Red Hot Chili Peppers, Post Malone en meer naar Pinkpop 2020!

© CPU – Sven Michiels

Het duurt nog lang voor de zomer van 2020 start, maar het festivalseizoen draait al op volle toeren. Stilletjes aan druppelen de headliners voor volgend jaar binnen en dat maakt onze zin in zomer alleen maar groter. Ook in Nederland is het préseizoen vanmorgen met een knal gestart. Pinkpop maakte namelijk de komst van eerste headliner Red Hot Chili Peppers bekend. Ook Post Malone staat op het Nederlandse festival. Verder zitten ook Disturbed, Keane, Deftones en Zara Larsson bij de eerste bevestigingen. De Peppers zullen op 19 juni naar Landgraaf afzakken voor één van hun vele festivalshows voor 2020 en Post Malone is de headliner voor zaterdag 20 juni.

Wie weet zien we enkele namen dan ook terug op Rock Werchter

De ticketverkoop voor Pinkpop start op zaterdag 23 november om 10:00. Meer info vind je op de site van Pinkpop.

13 november 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief