Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pynch – “Disco Lights”

Alles wat Dan Carey aanraakt, verandert in goud. De producer staat bekend om zijn Speedy Wunderground 7″ waarmee hij beginnende bands een studio en release aanbiedt. Daaruit ontstonden al de carrières van black midi, Squid, Black Country, New Road, Kate Tempest en ga zo maar door. Ondertussen is de serie al toe aan zijn tweeëndertigste release, en die komt er van Pynch, een band uit Londen die psychedelische popmuziek maakt.

De band haalde zijn inspiratie voor “Disco Lights” uit “We Are Your Friends” van Justice. Een non-stop refrein dat blijft gaan, en ook hier brengt de band dat dus naar voor. Er kruipen invloeden in van LCD Soundsystem, DIIV en zelfs Fleetwood Mac. De muziek bouwt heerlijk op en hoe langer je luistert, hoe meer je wordt meegesleept in het geheel. Een repetitieve klank in combinatie met dromerige vocals zorgt ervoor dat je vol warmte blijft verderluisteren. Heerlijke single die nog maar eens de sterkte van Dan Carey bewijst.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 november 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief