Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single PONGO – “Quem Manda No Mic”

Heb je bij deze koude en druilerige dagen nood aan wat zon? Dan raden we je zeker aan om eens naar de nummers van PONGO te luisteren. De Portugese met Angolese roots maakte haar eerste stappen met het ter zielen gegane Buraka Som Sistema, maar ondertussen is ze al een tijdje solo heel goed bezig. Haar eerste ep Baia was een schot in de roos en leverde met “Kuzola” ook een echt hitje af. Haar kudoru zorgt niet alleen op plaat voor veel euforie, want ook live is het steeds een feest. Zo konden we afgelopen week op FiftyFifty Lab zelf ondervinden. Ook haar nieuw nummer “Quem Manda No Mic” is weer een groot feest.

“Quem Manda No Mic” vertelt het verhaal van PONGO en haar eerste stappen in de muziekindustrie op een erg uitbundige en dansbare manier. De melodie blijft al gauw hangen en het refrein is een opzwepend stukje muziek waar iedereen helemaal los op kan gaan. Het feit dat we amper een woord verstaan, maakt ons helemaal niet uit, het gaat op “Quem Manda No Mic” toch meer om de sfeer en het plezier. De viool geeft het geheel een klein fout kantje, maar net dat maakt “Quem Manda No Mic” zo plezant om naar te luisteren. Geen twijfel mogelijk, volgende zomer gaat iedereen los op PONGO.

Op dinsdag 7 april zakt PONGO af naar de club van de Ancienne Belgique te Brussel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief