Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PONGO – “Quem Manda No Mic”

Heb je bij deze koude en druilerige dagen nood aan wat zon? Dan raden we je zeker aan om eens naar de nummers van PONGO te luisteren. De Portugese met Angolese roots maakte haar eerste stappen met het ter zielen gegane Buraka Som Sistema, maar ondertussen is ze al een tijdje solo heel goed bezig. Haar eerste ep Baia was een schot in de roos en leverde met “Kuzola” ook een echt hitje af. Haar kudoru zorgt niet alleen op plaat voor veel euforie, want ook live is het steeds een feest. Zo konden we afgelopen week op FiftyFifty Lab zelf ondervinden. Ook haar nieuw nummer “Quem Manda No Mic” is weer een groot feest.

“Quem Manda No Mic” vertelt het verhaal van PONGO en haar eerste stappen in de muziekindustrie op een erg uitbundige en dansbare manier. De melodie blijft al gauw hangen en het refrein is een opzwepend stukje muziek waar iedereen helemaal los op kan gaan. Het feit dat we amper een woord verstaan, maakt ons helemaal niet uit, het gaat op “Quem Manda No Mic” toch meer om de sfeer en het plezier. De viool geeft het geheel een klein fout kantje, maar net dat maakt “Quem Manda No Mic” zo plezant om naar te luisteren. Geen twijfel mogelijk, volgende zomer gaat iedereen los op PONGO.

Op dinsdag 7 april zakt PONGO af naar de club van de Ancienne Belgique te Brussel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1414 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Couleur Café organiseert deze zomer GATE met Pongo, Brihang, Frenetik en meer!

In het Ossegempark is het deze zomer weer opvallend stil, maar het Brusselse festival Couleur Café laat het hoofd niet hangen. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PONGO - "Bruxos"

In 2008 gingen we allemaal collectief los op Buraka Som Sistema’s “Kalembe (Wegue Wegue)” en ook nu nog brengt het nummer steeds…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

IAMDDB, Pongo en meer naar Couleur Café 2020!

De programmatie van Couleur Café begint er steeds mooier uit te zien. Het Brusselse festival kondigde de afgelopen maanden al de komst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.